L9 fitness satsar

på E-sport

L9 Fitness satsar på E-sporten och går ihop i ett partnership med LVL Up E-Sport medical center som står för hälsoarbetet inom hälsa för gamers och E-Sporten. 

LVL UP har specificerat sig mot den stillasittande människan. Där LVL UP har utvecklat en träningsapp som är en blandning mellan ett Facebook för gamers och ett spel där du samlar poäng och ”levlar” upp genom att röra på sig.

VIKTIGT MED FÖREBILDER

Vi vill inte säga nej till gaming men vi vill vara förebilder som vägleder våra ungdomar att man mår bra av att aktivera sig utanför sitt datorspelande. 97% av dagens ungdomar är aktiva i någon form av gaming antingen i telefonen, datorn eller konsolspel. Vi ser utvecklingen blir mer stillasittande och forskningen pekar på att vi, den yngre generationen, kommer att se konsekvenser av vår livsstil när vi blir äldre som dålig hållning, problem att hålla sig pigg, möjlig fetma, samt en rad andra negativa aspekter. Precis som när sockret på allvar kom in i vårt samhälle på 70-talet och fluortanterna lärde barn att gurgla fluor och borsta tänderna två gånger om dagen för att undvika dålig tandhälsa. Och för mycket stillasittande medför dålig hälsa om man ej rör på sig. 

Tillsammans med ägaren och fysioterapeut Kyan Tahmasebi för LVL UP kommer vi att möta våra ungdomar på L9 Fitness I Skurup (handelsplatsen) en gång i veckan där vi håller ett träningspass ”LVL UP E-Sport” samt tillgänglig för hjälp och rådgivning med träning vid skador och sjukdomar som förekommer för den stillasittande människan. Kommer även med tiden att erbjuda detta i Oxie och Anderslöv.

Optimize your gaming 🚀

hem-csgo
%d bloggare gillar detta: